Emil Kornvig etter to mål mot KBK Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Kornvig: –⁠ En bra prestasjon av laget

Det sier tomålscorer Emil Kornvig etter at Brann vant klart mot divisjonskollega Kristiansund BK.

Det blFoto: Trond Gausemel, Hordalandsfotballe en klar seier til Brann i dagens treningskamp mot KBK på Brann Stadion. Neste helg sparkes den norske fotballen igang igjen på toppnivå og dermed var treningskamp medisinen denne fredagen.

Brann tok ledelsen etter 25 minutter med Magnus Warming, før danske Emil Kornvig dobler for hjemmelaget. Like før pause er Bård Finne på plass og øker til 3-0 på et frispark. Dermed en fortjent ledelse til Brann til pause.

Etter hvilen fortsetter Brann å kjøre kampen. Laget må derimot vente litt på den neste scoringen. I det 85 minutt kommer den da Emil Kornvig setter sitt andre mål for dagen. Aune Heggebø ville også i målprotokollen denne fredagen. Han scoret 5-0 like før slutt. Dermed en solid oppvisning av Brann en uke før hjemmekampen mot Strømsgodset.