Foto: bjorn marstrom

KFUM på topp i jevn og tett avdeling

Etter at mai er ferdigspilt leder KFUM 2. divisjon avdeling 3. Molde er dog kun poenget bak, mens det ellers er jevnt over hele tabellen. Vi har tatt en titt på mai-resultatene.


KFUM

Leder avdelingen med 14 poeng og er med det ett poeng foran Molde. Mai startet med 1-1 hjemme mot Krokelvdalen, men etter det har det gått meget bra for laget fra Ekeberg. Enn sterk 3-0-seier borte mot Tiller ble fulgt opp av en 3-2-seier borte mot Lillestrøm, før Steinkjer ble slått hele 6-0 hjemme sist runde. Ingeborg Stenvold og Klara Norlemann har scoret tre mål hver og deler toppscorertittelen på laget.

Neste kamp for KFUM er Molde borte lørdag.

Molde

Har ikke vært like overlegne som mange trodde og laget har variert kraftig. I mai ble det 1-0 hjemme mot Mjølner, før det ble 1-0 borte mot Medkila. Deretter fikk Krokelvdalen det tøft da Molde vant hele 8-0 på hjemmebane. Forrige runde fikk dog moldenserne seg en skikkelig smell. De tapte nemlig 0-3 borte mot Tiller. Eivor Ulvund er lagets soleklare toppscorer med ni mål. Det gjør hun og til en klar toppscorer i 2. divisjon.

Neste ut for Molde er KFUM hjemme lørdag.

LSK Kvinner 2

Rekruttene til LSK Kvinner har hatt en god maimåned. 3-2-seier borte mot RBK 2 ble fulgt opp av en 3-2-seier hjemme mot Steinkjer, før laget gikk på en 1-1-kamp borte mot Medkila. I forrige runde ble det 1-0-seier mot Lillestrøm. I den siste kampen trakk LSK-derbyet 220 tilskuere, mens i Toppseriekampen mellom LSK Kvinner og Røa samme helgen var det 177 tilskuere i samme hallen. Aurela Imeraj er toppscorer så langt med tre scoringer.

Neste kamp er Mjølner på bortebane lørdag.

Steinkjer

Det nyopprykkede laget har imponert så langt denne sesongen, men har mye varierende resultater. Mai ble startet med 2-2 hjemme mot Tiller, før de tapte 2-3 borte mot LSK Kvinner 2. Steinkjer slo så Mjølner 3-1 hjemme, før de forrige helg fikk seg en skikkelig smell med 0-6-tap borte mot serieleder KFUM. Lagets toppscorer er Amanda Østvik med sine fire scoringer.

Neste kamp for Steinkjer er Rosenborg 2 borte søndag.

Tiller

Laget har ikke hatt den sesongåpningen som var forventet. Mai startet med 2-2 borte mot Steinkjer, før det ble 0-3-tap hjemme for KFUM. Kampen mot RBK 2 endte med 1-1 borte på Koteng Arena, før de forrige runde fikk seg en skikkelig opptur med 3-0-seier hjemme mot seriefavoritt Molde. Sanna Elida Høeg og Sandra Aardahl Gulstad står med to scoringer hver og er lagets toppscorere.

Neste ut for Tiller er borte mot Lillestrøm lørdag.

 

Medkila

Laget fra Harstad har imponert tidvis i mai og har samlet jevnt og trutt med poeng. 2-1-seier borte mot Lillestrøm, 0-1-tap hjemme mot Molde, 1-1 hjemme mot LSK Kvinner 2 og 2-0-seier over Mjølner resulterer i at laget har tatt alle sine poeng i mai. Toppscorer på laget er Sarah Martinussen med sine fire scoringer.

Neste kamp for Medkila er hjemme mot Krokelvdalen lørdag.

Lillestrøm

Det nyopprykkede romerikslaget hadde en tøff maimåned. Først ble det 1-2-tap for Medkila før det ble en opptur med 5-3-seier over Krokelvdalen. Videre ble det to tap mot henholdvis KFUM hjemme (2-3) og LSK Kvinner 2 borte (0-1). Den siste kampen er teknisk sett en bortekamp, men lagene deler arena og det var en godt besøkt derbykamp. Toppscorer på laget er Dorthea Mørkved Glorud med sine fem scoringer.

Neste kamp for Lillestrøm er Tiller hjemme lørdag.

Rosenborg 2

Trønderne fikk det tøft i mai med kun ett poeng. Først ble det tap mot både LSK Kvinner 2 hjemme (2-3) og Mjølner borte (0-3). I kampen etter ble det 1-1 hjemme mot Tiller, før de tapte 1-3 borte mot Krokelvdalen. Laget ligger dermed i bunnen på en åttendeplass, men det er tett og jevnt begge veier på tabellen. Toppscorer er Thea Arnegård Kulvik med sine fire mål.

Neste kamp for Rosenborg 2 er Steinkjer hjemme søndag.

Mjølner

Narvikslaget startet mai med 0-1-tap borte mot Molde, før de fikk seg en seier hjemme mot Rosenborg 2 med hele 3-0. Deretter ble det 1-3-tap borte mot Steinkjer, ført det ble 0-2-tap hjemme mot Medkila forrige runde. Laget ligger dermed nest sist, kun foran Krokelvdalen på målforskjell. Toppscorer er Amalie Strømme og Ida Marie Fikseth Fossen med to scoringer hver.

Krokelvdalen

Det nyopprykkede laget fra Troms har fått et tøft møte med divisjonen. I mai ble det 1-1 borte mot KFUM, før de tapte 3-5 hjemme mot Lillestrøm og 0-8 borte mot Molde. Nå sist kom lagets første seier da Rosenborg 2 ble slått 3-1 på hjemmebane. Laget ligger med det sist på tabellen, men det er fryktelig jevnt oppover. Toppscorer på laget er Susanne Hansen Bakke med sine fem scoringer.

Neste kamp er Medkila på bortebane lørdag.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

2.divisjon