Jubel hos Bjørnevatn

Hjemmelaget Bjørnevatn hadde denne torsdagen Kongsvinger på besøk i 2.divisjon avdeling 2.

Hjemmelaget lå på den nedre halvdelen før denne kampen, mens Kongsvinger lå på en andreplass bak Odd før denne ruden. Hjemmelaget kom fra et 1-2 tap mot LSK 2, mens ongsvinger røk med samme sifre mot Stabæk 2 hjemme i sin forrige kamp.

Vertene scoret en gang før pause ved Selma Stubnova Staalesen etter 37 minutter. Etter hvilen doblet hjemmelget ved Martine Fredrikke Hansen. Dered tok Bjørnevatn hjem alle poengene denne torsdagen.
Seieen flytter laget opp til en 7.plass på tabellen, mens Kongsvinger igjen tapte terreng til Odd i teten. Laget er nå syb poeng bak og har spilt en kamp mer enn serielederen. Under noen bilder. Albm og intervjuer kommer senere.