Jevnt mellom Fyllingen og Flint Tønsberg

Det ble en jevn og tett match mellom Fyllingen - Flint Tønsberg denne søndagen i Bergen.

Fyllingen kom til denne kampen som nummer 12 på tabellen. Laget har en grei luke bakover til lagene under nedrykkstreken, mens Flint Tønsberg lå på en 4.plass før dagens kamp. Laget har etter dagens kamper seks poeng opp til Oppsal som ligger på kvalifiseringsplassen.

Fyllingen best før pause
Det var gjestene fra Tønsberg som kom best i gang i dagens kamp. Laget ledet 3-1 etter fire minutter, mens Fyllingen snudde kampen like etter. Etter knappe ti minutter setter Frida Aasekjær Wilkensen inn 5-4 til hjemmelaget. Lagene følger hverandre og veksler på å lede de neste minuttene. Etter 23 minutter tar Fyllingen ledelsen 14-12 ved Hedda Skjelbreid Rønningen. Den tomålsledelsen beholder klubben ut omgangen og går til pause med 16-14.

Flint Tønsberg kommer sterkt tilbake etter pause. Etter drøye syv minutter har laget snudde kampen og tar ledelsen 18-17 på straffe ved Amalie Mogstad. Laget drar ytterlige i fra og med fire minutter igjen på klokken er samme Mogstad frempå igjen og øker ledelsen til 25-21. Fyllingen knapper innpå litt, men det blir seier til gjestene med 26-24,

Marie Mjøs var i scoringsform denne dagen. Hun satte like godt ti mål for de gule og blå, mens Amalie Mogstad hadde det samme for Flint Tønsberg. Under kan dere se litt bilder. Album kommer på vår Facebook-side mandag.