Jevnt i en omgang

Det var jevnt i en omgang da Nord/Rival hadde besøk av Nærbø 2 i lokalhåndballen i Rogaland.

Det var duell mellom to av lagene på den øvre delen av tabellen da Nord/Rival hadde nesøk av Nærbø 2. I den 1.omgang var det to jevne lag som følger hverandre gjennom hele omgangen. Begge lag har litt utvisninger og det bli satt litt straffemål i løpet av omgangen. Lagene forsvarer seg godt, men Nærbø 2 er kanskje litt bedre å komme seg rundt på kantene. Det blir gjort ganske få tekniske feil av begge lag. Det som er av feil i omgangen er mer små personlige feil, som også er med på å dra ned tempoet i kampen.  Gjestene Nærbø 2 er som regel det laget som ligger ett og en sjelden gang to mål foran, men vertene Nord/Rival henter det fint opp hele veien. Lagene går til pause på 13-13 etter straffemål i sluttsekundene av Nord/Rival. Det er bra med publikum på tribunen, rundt 100 stk i antallet.
I den andre omgangen bruker Nord/Rival de første ti minuttene til å jobbe seg opp i en femmåls ledelse som de holder fast ved og etterhvert øker til 10 mål. Det er bedre aggressivitet i forsvar og angrepet til Nord/Rival, kombinert med at keeper stenger målet. Nord/Rival får også ordentlig i gang skytterne og kantene i denne omgangen. Jentene fra Nærbø blir slitne og presisjonen synker i begge ender av banen, mens Nord jobber knallhardt gjennom hele omgangen. Hjemmelaget løper til tider motstanderen i senk og vinner fortjent med ti mål. Nord har i tillegg marginer på sin side i andre omgang. Nå henger Nord/Rival jentene god med i kampen om opprykk.
Seieren flytter laget opp på en fjerdeplass med 21 poeng. Laget har fire kamper tilgode på lagene foran på tabellen. Nærbø 2 er nummer to på tabellen med sine 28 poeng. For hjemmelaget ble Malin Alsaker toppscorer med sine syv mål, mens Silje Gausland scoret åtte mål for hjemmelaget.

Under litt bilder. Album fra kampen kommer.