Foto: Bjørn Marstrøm, Sportskollektivet.no

Jevnt da Norge møtte Danmark

Det endte med uavgjort da Norge testet OL formen mot Danmark i Gjensidige cup.


Det ble en tett og jevn kamp da Norge spilte mot Danmark i dagens duell i Gjensidige Cup. Danmark er en av verdens ledende lag og klubben har imponert stort i de siste mesterskapene- Det var likevel Norge som startet kampen best noe som trolig gledet de fleste av de over 4000 tilskuerne

Norge spilte bra i den første omgangen og våre beste menn kunne gå til pause med 22-21 etter en meget godt gjennomført omgang. Begge lag gikk for det i denne omgangen og det ble mer målrikt enn det som er vanlig. Sander Sagosen scoret omgangens siste mål som sendte hjemmelaget i ledelsen til pause. 
Foto: Bjørn Marstrøm, Sportskollektivet.no
I den andre omgangen forblir kampen jevn, men tempoet og målfrekensen detter, naturlig nok etter den heseblesende 1.omgangen. Danmark tar etterhvert over og laget leder 34-31 i det 22 minutt da Simon Pytlick scorer. Norge kommer seg tilbake i duellen og Tobias Schjølberg Grøndahl sørger for 36-36 med sin scoring fem sekunder før slutt. Dermed ender det hele med uavgjort.
Foto: Bjørn Marstrøm, Sportskollektivet.no
Under litt bilder denne sesongen. Album kommer.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Norge Danmark