Hvem får besøk av Brann og Joachim Soltvedt i 1.runde i NM? Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Jakten på Brann

Det er 1.runde i NM snart og alle lagene som er klare for 1.runde i NM vil helst ha Brann på besøk. Vi har sett litt hvem som trolig får besøk klubben.


Etter planen skal NM oppsettet komme tirsdag 26.mars. Alle i Hordaland drømmer om å få Brann på besøk. Lokalavisen Askøy24 viser til at lokale Askøy Fotball bør få rødtrøyene på besøk den 10.april. Dette siden sist Brann var på øyen i NM sammenheng var tilbake i 2006, da mot Follese. Etter det har det som kjent vært noen sammenslåinger.

En annen tradisjon har ofte vært å gi Brann til det lavest rangerte laget som er igjen. Med to lag fra 4.divisjon kan det fort tenkes at Brann skal dit. Vi tviler på at Voss får besøk av Brann da disse to møttes nylig i 1.runde i 2022. Vi skal tilbake til 2009 siden Lyngbø hadde besøk av rødtrøyene. Med Lyngbø gutten Joachim Soltvedt på Brann sitt lag, så er det nok mange som ønsker å se den duellen i Lyngbø Idrettspark.

Svaret kommer slik vi skjønner det allerede kommende tirsdag kl 12, det selv om en del kamper ikke er ferdigspilt fra denne runden.  
 
Disse lokale lagene er igjen:
Brann
Åsane
Sotra
Os
Fana
Lysekloster
Bjarg
Sandviken
Stord
Frøya
Askøy
Voss/Fjøra (4.divisjon) spilles 1.april
Lyngbø (4.divisjon)

* Vi tar forbehold om feil i forhold til de siste møtene Brann har hatt med Lyngbø og Askøy Fotball.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.