Det ble norsk jubel mot Romania søndag. Bildet hentet fra kampen mot Serbia. Foto: Mikal Lindøe, Sportkollektivet

J17 landslaget med storseier

Det norske J17 landslaget gjorde jobben sin mot Romania og vant ikke mindre enn 12-0! Dermed lever håpet om avansement til EM videre.


De norske jentene reiste seg etter det kjedelige 2-3 tapet mot Serbia torsdag. Søndag slo laget til med imponerende 12-0 i Sandnes mot Romania. Signe Gaupset (4), Mina Bell Folland (3), Cille Nilsen, Anna Lervik, Amalie Isabell Taraldsen, Linneah Rene Henriquez Rasmussen og Ingrid Rame scoret målene for Norge i denne kampen. Til pause stod det hele 7-0. 

Til fotball.no sier trener Brotangen:
- Jeg er imponert over tilstedeværelsen og hvordan spillerne responderte. VI hadde sjanser til å score enda flere mål i dag, men vi må absolutt si oss fornøyd når det står 12-0 på resultattavla til slutt

Foto: Mikal Lindøe, Sportkollektivet
Over: Signe Gaupset her i aksjon mot Serbia. Hun scoret fire ganger mot Romania. 

Norge har fortsatt en sjanse til å ta seg videre til EM, men da må laget slå Sverige. Dermed er alt klart for en thriller avslutning i Sandnes onsdag. Vi dekker den kampen med bilder. Bildende fra torsdagens kamp finner du HER

Se hele saken til fotball.no HER

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.