J16-landslaget jubler for 2-0-seier i torsdagens internkamp. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

J16-landslaget slo skyggelandslaget

38 jenter født i 2006 deltok denne uken på Equinor Talentleir i Østfoldhallene, og de ble fordelt på J16-landslaget og J16-skyggelandslaget. Der hadde de også to internkamper.

Tirsdagens internkamp ble vunnet av landslaget med 3-2 over skygge. Landslaget ledet 2-0 til pause og økte til 3-0 i andreomgang før skyggelandslaget reduserte to ganger mot slutten.

 J16-skyggelandslaget. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Torsdag ble det spilt en ny internkamp. Kajsa Pettersen sørget for 1-0 til landslaget før pause, mens Signe Amalie Strømnes fikset 2-0 like etter pause. Flere mål ble det ikke og landslaget endte opp med å vinne begge de to internkampene.

– Her får vi muligheten til å se flere spillere enn på en vanlig landslagssamling. Mange får muligheten til å vise seg frem og de får kjenne på hvordan det er å være en del av et landslag. Det skjer mye med unge spillere i løpet av kort tid og det er bra at vi får sett så mange så mulig så ofte som mulig, sier landslagstrener, Bengt Sæternes, til fotball.no om samlingen.

(flere bilder lastes opp i bildeserien under i løpet av lørdagen, mens større album kommer senere)

J16-landslaget. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Bildeserie

Les mer om:

J16-landslaget
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.