Inntok tabelltoppen

Askøy Fotball inntok tabelltoppen etter 4-2 hjemme mot Sund lørdag. Søndag kan Arna-Bjørnar utforde laget om topplasseringen.

Askøy Fotball kom til kampen som klare favoritter da Sund kom på besøk, men laget til Tommy æknarvik fikk det aldri så enkelt som enkelte hadde sett for seg.

Gjestene tok ledelsen etter knappe fem minutter ved  Jakob Thormodsen Høyland. Bortelget beholder den ledelsen et lite kvarter, før Ulrik Skorpen Edvardsen utlikner på straffe for hjemmelaget etter knappe 20 minutter. Hjemmelaget snur så kampen etter halvtimen da  Julian Duqaj Sandbakk setter inn 2-1. Bortelaget er derimot ikke ferdig å skape problemer for vertene. Pierre Damien Busomoke utlikner til 2-2 etter 37 minutter, før Damon Eghdami sender vertene i ledelsen igjen to minutter senere.  Det blir også stillingen til pause.
I den andre omgangen lever kampen videre og de fremmøtte må vente til det er fem minutter igjen på klokken før en avgjørelse kommer. Ulrik Skorpen Edvardsen setter sitt andre for dagen og sikrer hjemmelaget en 4-2 seier. Under albumet fra kampen.