Spord feirer gullet i 2021 Foto: Odd Løvset

Ingrid Spord forlater Sandviken

I dag ble det klart at Ingrid Spord forlater Sandviken til fordel for LSK Kvinner.


I en pressemelding i kveld kom nyheten om at Ingrid Spord forlater Sandviken og dermed ikke blir med videre over til SK Brann kvinner. Nå har spilleren signert for LSK Kvinner. Hun ble presentert klokken 20.00 i kveld. 
Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball

I pressemeldingen fra Sandviken Toppfotball står det:
"Ingrid har vært klubben i to periode. 2013-2016, og så kom hun tilbake våren 2018 og har fått med seg fire fremgangsrike år i klubben.

I de to periodene har det blitt 154 kamper, og 15 mål. Ingrid er derfor en av spillerne med flest kamper i klubben.

Ingrid sier hun har sterke følelser for klubben, og det blir vemodig å forlate Stemmemyren. I perioden fra 2013 til i dag, synes Ingrid det har skjedd en utrolig positiv utvikling. Ikke minst profesjonalisering av klubben. Spilleren har de siste årene fått flere treninger på dagtid, og tilrettelegging med mat og andre sosiale goder. Ingrid skryter av de frivillige i klubben som har gjort mye av det utenomsportslige mulig. Hun hadde en drøm når hun kom tilbake i 2018, vinne gull med Sandviken, og det. målet nådde hun før hun nå reiser østover til LSK kvinner.

Vi takker Ingrid så mye for fantastisk innsats,  og ønsker henne lykke til videre."

Her kan dere lese hva LSK Kvinner skriver om overgangen. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Dere kan lese vårt store intervju med Ingrid Spord fra i høst. Som kjent kombinerer den rutinerte spilleren toppspillerjobben med å være gründer i Mer Enn. 

Les saken På vei mot ny suksess


Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.