Ikast ble for sterke for Storhamar tirsdag. Her fra et oppgjør mellom lagene forrige sesong. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Ikast feide Storhamar av banen

I disse dager er flere norske lag i aksjon under treningskamper og showkamper under Generation Handball i Viborg, Danmark. Tirsdag kveld fikk vi en dansk håndballoppvisning.


Ikast startet forrykende og tok tidlig tak i kampen mot Storhamar. De gikk opp i en 10-3-ledelse og så seg ikke tilbake. Til pause sto det hele 19-10 til danskene.

I den andre omgangen hang Storhamar mer med da lagene gjorde mye bytter og alle fikk prøve seg. Likevel holdt Ikast seg stort sett foran med 8-10 mål og vant til slutt 32-22.

Stine Skogrand spilte for øvrig sin første kamp tilbake på banen for Ikast etter at hun tidligere i år ble mor.

Ikast viste tirsdag at de kommer til å bli et lag å regne med i toppen av dansk håndball og i European League også i år. Det etter bronse i alt de deltok i i fjor. Målsetningen til klubben er å denne sesongen ta seg til finaler.

Storhamar på sin side har en god del å jobbe med før seriestart og før Champions League-spill, men det er fortsatt tidlig i oppkjøringen og god tid til å rette opp i ting.

Oppsal falt av mot slutten

Tidligere tirsdag spilte Oppsal mot Randers. Der holdt lagene følge med hverandre lenge, men mot slutten stakk Randers ifra. Til slutt endte det med en 29-22-seier til danskene.

Randers kom for øvrig på 12. plass i den danske serien i fjor, mens Oppsal rykket ned fra Rema 1000-ligaen.

Se hele kampskjema for treningskampene:

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Generation Handball (@generationhandball)

Se kampen mellom Ikast og Storhamar i reprise i videovinduet under:

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Håndball Storhamar Ikast