I gang med treningskamper

For FK Fyllingsdalen var treningskampene i gang denne søndagen. Laget spilte internkamp forrige helg, mens de denne søndagen hadde besøk av Gneist G15.

Disse to lagene møttes også i fokant av FK Fylingsdalen sine kvalifiseringeskamper i høst. For hjemmelaget var dette den første kampen mot flere motstandere i oppkjøringen til sesongen i 1.divisjon. Allerede neste helg skal klubben opp mot Arna-Bjørnar i Arna. Dagens kamp var den første i rekken i oppkjøringen til debuten i 1.divisjon.

Gjestene vant de viktige duellene
I den første omgangen var det ungguttene fra Liland som var tøffest i duellene og dermed kom også scoringene. Laget fikk den første etter et lite kvarter. Laget hadde god kontroll på et litt fantsiløst FK Fyllingsdalen før pause, noe som gjorde det enklere for Gneist G15.

Før pause var de hvassere enn vertene og alle målene kom der de var tøffere fysisk og løp litt raskere enn sine verter. Laget nettet tre ganger til og kunne gå til pause med 4-0 på Varden Amfi.

Endrer karakter
Etter hvilen er det et langt sprekere FK Fyllingsdalen som kommer på banen. Hjemmelaget får mer kontroll på midtbanen og klarer å skape noe hele veien etter pause mot gjestene.

Med raskere spillvendinger og mer direkte spill kom vertene til store sjanser. To ganger satte hjemmelaget ballen i mål. For gjestene var noen skudd like utenfor det nærmeste de kom. Dermed vinner bortelaget kampen med 4-2.

Under noen bilder fra kampen. For de som vil se FK Fyllingsdalen i oppkjøringen, så er det ikek for mange muligheter her i byen. Den første er kommende helg borte mot Arna-Bjørnar.