Prisvinnere i 2022-sesongen Foto: Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Hun er årets spiller i 2.divisjon 2022

Tine Celine England Karstensen fra Grei ble tirsdag kåret til årets spiller i 2. divisjon 2022.


Tine Celine England Karstensen (21), eller Tince som hun og går under, har levert fra start til slutt som en av Greis viktigste spiller denne sesongen.

Midtbanespilleren har vært en drivkraft i et opprykksjagende Grei-lag, som til slutt også tok seg tilbake til 1.divisjon. Uten Tince hadde Grei slitt med å rykke opp igjen etter vår mening.

Tince var også forrige sesong en av Greis beste spillere og kom med på benken på årets lag hos oss i 1.divisjon til tross for nedrykket. Denne sesongen har hun fortsatt storspillet og er etter vår mening en spiller som fint kunne og burde spilt i Toppserien.

Tince har en pasningsfot, skuddfot og en nærteknikk som få andre i divisjonen. Hun har denne sesongen scoret åtte mål og har stått bak et tosifret antall scoringer med assister og andreassister. En energisk spiller som har en høy arbeidskapasitet og som ikke minst kan ekstremt mye fotball. Hun har et fotballhode og er en taktikker som få andre i divisjonen, og hun setter alltid laget foran seg selv.

Dette er nok en spiller flere lag kunne ønsket seg og flere Toppserieklubber bør legge seg langflate for signaturen hennes. En spiller som har vunnet både Toppserien og cupen tidligere, men om hun selv vil kan det og skje i fremtiden.

Hun fikk prisen under et møte på Sæter på Nordstrand i Oslo tirsdag ettermiddag og intervju med Tince kommer senere. Vi gratulerer Tince med en velfortjent pris som årets spiller i 2.divisjon 2022.

Dette var for øvrig første gang vi deler ut prisen som årets spiller i 2.divisjon, men vi vil fortsette denne prisen i den nye tilspissede 2.divisjonen neste sesong.

PS! Avstemningen vi hadde ga et meget jevnt utslag blant tre av de nominerte, men Tince havnet foran til slutt etter over 3.000 stemmer.

Tince (til venstre) sammen med redaktør hos Kvinneidrett.no, Andreas Kristoffer Berge. Foto: Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.