Hun er årets spiller i 1.divisjon 2022

TIL 2020s Sandra Simonsen er kåret til årets spiller i 1.divisjon 2022. Prisen ble overrakt av Gudmund Kongshavn på TIL2020s trening tirsdag.


Sandra Rebecca Nikolaisen Simonsen (25) har levert fra start til slutt som en av TIL2020s viktigste spillere de siste sesongene. I år har hun vært en viktig brikke med sine 18 målpoeng fordelt på elleve scoringer og syv assist i serien. Hun har en pasningsfot, et overblikk, en arbeidskraft og en avslutningsferdighet få andre i 1.divisjon besitter.

Midtbanespilleren har vært en drivkraft i et opprykksjagende Tromsø-lag, som til slutt også vant seriespillet. Simonsen var og i nominasjonen til årets spiller forrige sesong, men rakk akkurat ikke opp den gang. Denne gang falt valget til slutt på Simonsen i hard konkurranse med flere.

Dette er nok en spiller mange lag har på blokka, og vi blir ikke overrasket om hun spiller Toppserien neste år selv om TIL2020 ikke klarte opprykket.

Vi gratulerer Simonsen med en velfortjent pris som årets spiller i 1.divisjon 2022.

Prisen deles ut av Kvinneidrett.no og Sportskollektivet, mens samarbeidspartnere er Støtt Norsk Kvinnefotball og Hordalandsfotball.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

1.divisjon TIL2020