Foto: Diverse fotografer for Hordalandsfotball
Tilbud på årsabonnement!

Hordalandsfotball - lokalfotballens hjem

Teamet i Hordalandsfotball dekker et større antall kamper i lokalfotballen gjennom sesongen. Allerede denne helgen begynner tjuvstarter den lokale serien på kvinnesiden, så er det NM kvalifisering for menn til uken.


Hordalandsfotball er på plass denne sesongen også for å gi dere den beste dekningen av lokalfotballen i Hordaland. Vi har en stall med fotografer på plass foran denne sesongen for å dele alle de unike øyeblikkene og de det fantastiske arbeidet idretten gjør for samfunnet. 

Gjennom sesongen vil vi følge tett på både dame - og herresiden. Vi starter allerede opp med sesongens første seriekamp som går mellom Lyngbø damene - Nymark kommende søndag. Det er i nyvinningen 3.divisjon Vestland. Gjennom sesongen vil vi være på plass på kamper i de ulike krokene i fylket, selv om hovedtyngden av kamper som dekkes er i nærhten av Bergen.

Lokalfotballgalla og fantasty league
Vi jobber aktivt med på å få tilbake den årlige lokalfotball gallaen dette året. Vi har satt oss en frist på å få spikre en dato før de fleste divisjonene sparker igang sesongen i april.

Det blir også en fantasy league på divisjonene 3.divisjon avdeling 1, 4.divisjon 1 og 2 og 3.divisjon Vestland (damer). Disse vil være oppe å gå etter 1.serierunde i de ulike divisjonene. Vi styrer ikke dette spillet, men kommer til å gi dere jevnlig oppdatering inn mot spillets start og underveis.
Foto: Diverse fotografer for Hordalandsfotball
Tilbud på årsabonnement
Nå kan alle nye abonnenter sikre seg et årsabonnement til kun 899,-. Det er 200,- kr under ordinær pris som er 1099.-, eller under 2,50 per dag for deg som abonnent!

Jo, flere som benytter seg av muligheten gjør oss i stand til å dekke enda flere lag og kamper lokalt denne sesongen. På forhånd en stor takk til alle som er med å støtte denne satsingen på lokalfotball i Hordaland

Tilbudet gjelder til lørdag 16.mars kl 1500. Bli abonnent HER
Foto: Diverse fotografer for Hordalandsfotball
Under litt bilder fra oppkjøringen så langt.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Hordalandsfotball