Ho: –⁠ I 60-70 minutter av kampen hadde vi kontroll

Det sier Martin Peter Ho til vår reporter etter kampen i dag. Hør hele intervjuet her.

Det endte med et skuffende 0-2 tap for Brann Kvinner da laget hadde Vålerenga på besøk denne onsdagen. Det i en kamp laget hadde fortjent å vinne. Den første omgangen var Brann totalt overlegen og klubben presset serielederen helt inn i egen målgård. Problemet var bare at Brann laget ikke er i stand til å score i enkelte kamper. Vålerenga på sin side var dødelig effektive. Aurora Mikalsen roter med beina på et tilbakespill. Olaug Tvedten snapper ballen og blir hektet av Ingrid Stenevik inne i feltet. Dermed straffespark til gjestene fra Oslo. Hvor mye kontakt det var mellom Stenevik og Tvedten ble diskutert flittig i pausen og etter kampen. Straffen setter Elise Thorsnes sikkert og sender Vålerenga opp i 1-0 etter knappe 20 minutter. Brann fortsetter omgangen ut å presse laget fra Intility, men mål blir det ikke. Dermed 0-1 til pause.

I den andre omgangen starter Brann best, men laget sliter mer med å komme til sjanser. Etter halvspilt omgang kommer Vålerenga med en mønsterkontring. Danske Janni Thomsen finner Emma Stølen Godø i boksen. Hun vinner sin duell mot Martine Østenstad og sender ballen i mål bak en utspilt Mikalsen. Etter dette forandrer kampen karakter. Gjestene er langt mer med og Brann damene sliter med å opprettholde presset de har hatt. Dermed ender det hele med 2-0 til Vålerenga.

Oslo klubben har nå en luke på hele 8 poeng ned til Rosenborg på andreplass og 11 poeng til Brann. De har derimot en kamp mer spilt enn begge lagene som jakter de. De er med det store favoritter til å hente hjem seriegullet i Toppserien. Laget avslutter vårsesongen med en bortekamp mot Stabæk, mens Brann spiller sin siste kamp før sommerpausen hjemme mot Åsane på lørdag.