Hjemmelaget seiret i jevn kamp

Det var jevnt da Nord/Rival/Falkeid/Stegaberg/Skjold/Avaldsnes hadde Bryne håndball på besøk denne søndagen. Se litt bilder og les om kampen.

Lagene lå begge i toppen på 4.divisjon avdeling 2 i region SørVest foran denne kampen. Vertene med det enkle navnet Nord/Rival/Falkeid/Stegaberg/Skjold/Avaldsnes hadde denne dagen Bryne på besøk i Norheimshallen. De rundt 60 fremmøtte fikk se en god håndballkamp mellom to velspillende lag.

Laget fra Jæren kom til kampen med noen poeng i bagasjen mer enn vertene. Hjemmelaget åpenet best i begynnelsen av oppgjøret, men halvveis i omgangen satte Sina Salte inn 5-5. Laget fra sør i Rogaland hadde da momentumet i kampen og laget kunne gå til pause på beskjedne 10-8 etter Marthe Engstrøm Sandstøl sin scoring. To gode keepere hindret en del scoringer denne omgangen.
I den andre omgangen fortsatte spenningen i kampen. Lagene kontret og var angrepsvillige. Klubbene fulgte hverandre frem til 18-18. Etter det satte hjemmelaget tre mål. Dermed ledet Nord/Rival/Falkeid/Stegaberg/Skjold/Avaldsnes med tre mål da det gjennstod fem minutter av kampen. Den ledelsen holder hele veien inn og vertene vinner kampen med 23-20. Hjemmelaget hadde et litt hvassere langsskudd enn gjestene fra Jæren denne dagen, noe som var med å avgjøre kampen i vertenes fordel.
Eirin Henrikke Bjørnseth scorer seks ganger for hjemmelaget, mens Marthe Engstrøm Sandstøl og Sina Salte scorer fem ganger hver for bortelaget. Under kan dere se litt bilder fr akampen. Album kommer.