Kvalheim satte det andre målet til Frøya denne mandagen Foto: Odd Løvset

Historisk trepoenger på Melkeplassen

Det ble en historisk trepoenger til Frøya i 3.divisjon denne dagen. Klubben tok sin første seier i den spissede divisjonen foran eget publikum.

Klubben fra Melkeplassen rykket opp til 3.divisjon foran denne sesongen. Laget har aldri vært i den nye spissede 3.divisjonen. Klubben kom til denne kampen med et 1-2 tap borte mot Os i serieåpningen, mens dagens verter Kjelsås 2 kom til kampen med 2-2 hjemme mot Stabæk 2 i sin serieåpning.

Hjemmelaget var best før pause og kun en meget god Zein Al-Abedin Mohammed Almosafiri i Kjelsås 2 målet hindret at vertene tok ledelsen.  Han debuterte for klubben i denne kampen. Dermed 0-0 til pause.

Like etter pause får vertene korrekt straffe. Simen Næss (bildet over) er sikker og setter den ballen inn for vertene akkurat som han gjorde i den første runden (bildet over). Dermed 1-0 til hjemmelaget. Gjestene har fart i laget og forsøker hele veien å spille seg igjennom i bakrom. Det er likevel et flott Frøya angrep som ordner kampens neste mål. Henrik Hjørnevik finner tilslutt Johan Fredrik Kvalheim som setter 2-0 målet. Da var det spilt i 81 minutter.

Gjestene har også et straffespark i kampen de ikke klarer å utnytte. Dermed ender det 2-0 til hjemmelaget. Vertene har borte mot Ready i den neste kampen kommende helg, mens Kjelsås 2 skal til Kuventræ på kamp neste søndag.