Historisk NM duell

Det ble en historisk NM kamp, da Askøy Fotball spilte sin første NM-kamp og ikke minst den første obligatoriske kamp som ny klubb. Laget hadde NHH-studentene som motstandere denne dagen.

Selv om Askøy Fotball var oppført som gjester til denne kampen, så spilte laget hjemme på Myrane eller Kleppestø kunstgress om en vil. Askøy Fotball har hatt en flott oppkjøring så langt denne vinteren. Klubben har levert gode resultater, mens NHHI FK sine treningskamper har gått litt under radaren.

Begge klubbene er å finne i årets 4.divisjon. Studentene hadde ikke den beste sesongen i fjor, mens inn mot året. Det stod målløst til pause. Etter hvilen fikk Askøy Fotball straffe. Tord Brynjulfsen var sikker fra straffemerket og sendte laget fra øyen i ledelsen. Med rundt 15 minutter igjen å spille var det Thomas Juvik som ordnet 2-0.

Den ledelsen holdt seg hele veien til det 90.minutter. Da scoret Lars Christian Kjemhus for NHHI FK. Det ble derimot ikke flere scoringer. Dermed er Askøy Fotball videre til neste kvalifiseringsrunde som er første helgen i april.

Under et lite album. Vi kommer med fullt album.