Historisk kamp for Askøy Fotball kvinner

Det var en historisk kamp i vinterserien denne søndagen. Askøy Fotball kvinner spilte sin første kamp og for en førstekamp det ble!

I dag spilte Askøy Fotball damer sin første offisielle seniorkamp. Det i vinterserien mot Baune. Og for en førstekamp det ble for jentene fra øyen. Laget vant hele 11-0 i den kampen.

Det tok bare tre minutter før vertene var i ledelsen. 2-0 kom etter et kvarter og vertene fortsatte å banke inn scoringer. Hele 7-0 stod det til pause for det unge laget fra Askøy. Resultatet var et godt bilde av kampen og vertene kunne han scoret noen mål til på flotte Skogen Fotballpark.

2.omgang
Vertene fortsatte å føre kampen og klubben puttet på fire nye mål i denne omgangen. Dermed ble det tilslutt 11-0 til hjemmelaget i den første kampen til klubben. Det var et rettferdig resultat i denne kampen og dermed ser det spennende ut med fortsettelsen for damelaget fra Askøy Fotball.

Selma Waagen (4), Mina Sofie Hostad (2), Christabelle S. Krossnes (4) og Mina Elise Hillern var målscorere for vertene.

Under finner dere et mini-album fra kampen. Album kommer.