Historisk Brann seier

Brann tok mot seieren 2-1 i Østerrike i klubbens første Mesterligakamp. Dermed fikk Brann en kjempestart på gruppespillet.

Brann startet kampen i Østerrike best og klubben hadde sine muligheter før pause. Kaptein Stenevik var nærmest med sin heading i tverrliggeren. Det ble også stillingen til pause.

Etter hvilen var Brann klart best. Signe Gaupset gjør et fantastisk forarbeid før 1-0 målet. Hun spiler ballen på tvers til Rakel Engesvik som ordner ledelse til Brann. Gaupset har så en meget stor sjanse til å doble like etter. Kun syv minutter ledelsen utlikner vertene mot spillets gang. Det er derimot mer igjen hos Brann. Laget presser skikkelig på og får betalt. Natasha Anasi- Erlingsson stanger inn 2-1 til Brann med kun et drøyt kvarter igjen. Det blir vinnermålet og Brann vinner fortjent.
Martin Ho var en meget blid mann på pressekonfereansen. Han var passe fornøyd med den første omgangen. Inn mot andre omgang gjorde klubben justeringer og fikk mer trøkk på vertene.