Dang og Bolsø med mål for Lysekloster i dagens treningskamp. Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Hetlevik: - Dette var en fin start for oss

Det sier en fornøyd Lysekloster trener Ruben Hetlevik etter at klubben vant 6-0 hjemme mot Gneist i dagens treningskamp.

Lysekloster rykket opp til 2.divisjon etter forrige sesong. Laget hadde Gneist på besøk i den første treningskampen for sesongen. Trener Ruben Hetlevik var fornøyd med kampen og så igjen mye av det de har jobbet med i treningshverdagen. I tillegg fikk det meste av stallen forsøke seg denne dagen.

Gneist trenerne Tarjei Mork Øren var fornøyd med kampen, selv om klubben tapte klart mot Lysekloster. Hør hele intervjuet med trenerene under.

Kampreferat:
Lysekloster føk ut av startblokkene og ledet 3-0 etter kun et kvarter. Da hadde Alexander Dang og Jakob Bolsø (2) satt inn målene. Dang legger på til 4-0 etter halvtimen. Det blir også stillingen til pause. Vertene bytter ni spillere til pause og hele troppen skal få spille denne dagen.

Etter hvilen setter Yannis Moula inn sin scoring etter fem minutter på banen. Han har tidligere vært i klubber som Sotra og Øygarden. Sander Marthinussen scorer kampens siste mål. Gneist møter en klubb som er en klasse for god for gjestene fra Liland. Selv om laget jobber hele kampen, så blir divisjonsforskjellen for synlig.