Prisvinnere for fotballsesongen 2023 Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Her er årets spiller i 2.divisjon 2023

Odds Stina Kleppe (28) er kåret til årets spiller i 2. divisjon 2023. Prisen ble utdelt på Kringsjå torsdag kveld.


– Det er veldig stas å få en sånn type oppmerksomhet, og bli satt ekstra pris på. Det er veldig moro det etter mye arbeid, sier Kleppe om å få prisen som årets spiller i 2. divisjon 2023.

Begrunnelse: 

Stina Kleppe (28) var i 2023 nok en gang en viktig spiller for et Odd-lag som til slutt rykket opp. Med hele 31 scoringer på 28 kamper var hun 2. divisjons soleklare toppscorer og scoret med det 1,11 mål i snitt per kamp.

Hennes nese for mål og hennes mange målgivende pasninger har vist seg gull verdt i Odd etter overgangen foran 2021-sesongen. Totalt står hun med hele 64 mål på 63 kamper for Skiensklubben etter tre sesonger på Skagerak Arena.

Nå venter 1. divisjon på Kleppa og Odd i 2024, og det er ingen tvil om at hun kommer til å bli en av lagets viktigste spillere også på landets nest øverste nivå. 27-åringen har og med seg erfaringen fra spill i 1. divisjon og i Toppserien for Urædd og Amazon Grimstad. En erfaring som kan komme godt med for nyopprykkede Odd.

Kleppe kåres med det til årets spiller i 2. divisjon 2023. 

Et intervju med Kleppe kommer senere!

Se utdelingen av prisen i videovinduet under (takk til Odd for filming):

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.