Bildet hentet fra Lysekloster sin treningskamp mot Åsane Fotball. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Helgens treningskamper

Lysekloster og FK Fyllingsdalen damer var på Karmøy denne helgen for å teste seg i oppkjøringen til sesongen. Her finner dere litt informasjon om noen av kampene som har vært spilt denne helgen.

Lysekloster
Lysekloster tok denne helgen turen til Karmøy for å spille treningskamper mot Stord og Kopervik. Fredag hadde klubben Stord som motstander, en kamp laget vant 3-1. TIl pause stod det 0-0 mellom lagene.

Alexander Dang (2) og Thomas Hildal med målene for Lysekloster. Lørdagens kamp mot Kopervik ble en tøffere affære. Lysekloster slo til med 3-0 mot Kopervik. Thomas Hildal og Benjamin Engevik ga Lysekloster ledelsen 2-0 til pause. Jesus Rendon satte 3-0 like etter hvilen. Samme mann ble også utvist etter pause. Kopervik fikk også en spiller utvist kampen.

FK Fyllingsdalen damer
Avaldsnes hadde besøk av FK Fyllingsdalen damene til treningskamp denne søndagen på Karmøy. Vertene tok ledelsen 1-0 etter en halvtime med Maria Hovmark. Like etter ser Nora Møllerup rødt. Et veldig uforståelig rødt kort som ødelegger kampen. Dommeren bommer totalt på situasjonen og dermed må FK Fyllingsdalen damene spille 10 mot 11. Selv de lokale på plass på kampen kalte avgjørelsen tvilsom. Frem til utlikningen var FK Fyllingsdalen damene på høyden med Avaldsnes.

Stord jenten Cille Nilsen økte til 2-0 for hjemmelaget, mens Kristina Svandal ordnet 3-0 seier til Avaldsnes. Nysigerte Marina Heggernes Jensen måtte ut med skade etter en drøy time.

Loddefjord
Loddefjord hadde Sandviken på besøk i Alvøen til duell denne søndagen. Det stod 0-0 til pause mellom lagene. I vår målservice blir det meldt at Sandviken var klart best før pause.

Kampens mål kommer rundt halvveis i den andre omgangen. Kristian Ødemark ser at Sandviken sin keeper står langt ute og sender i vei et langskudd. I følge rapporten litt mot spillets gang. Loddefjord klarer å holde Sandviken vekke fra eget mål og vinner kampen med 1-0.

Sund
Lørdag spilte Sund mot Sædalen i Sotrahallen. Sund vant kampen med 3-1. Sædalen tok ledelsen i kampen, men Sund snudde og vant kampen.

Bildene i artikkelen hentet fra treningskamper tidligere denne vinteren.