Randaberg, her fra en tidligere kamp, imponerte mot italienerne onsdag kveld. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Hederlig innsats, men tap mot et av verdens beste lag

Randaberg tok imot det italienske topplaget Igor Gorgonzola Novara i E-cupen onsdag. Det endte med tap i tre strake sett foran 550 tilskuere, men likevel skrytes det av prestasjonen til de norske jentene.


Det italienske laget er nemlig rangert som nummer 6 i Europa og 10 i Verden. De er og et lag som kun har spillere som spiller volleyball profesjonelt på heltid, mens Randaberg er rangert som nummer 102 i Europa og nummer 188 i Verden. Disse jentene består av spillere uten lønn der de må sjonglere volleyballen med skole/jobb. Det var med andre ord ingenting som skulle tilsi norsk seier for Randaberg-jentene.

Likevel gikk de respektløs til verks, selv om italienerne var det beste laget gjennom kampen. 16-25 i første sett og 16-25 i andre sett.

I det tredje ble det nok en gang 16-25 og dermed 0-3 i Randaberghallen.

Italienerne tar dermed med seg en solid ledelse før returoppgjøret i Novara, like utenfor Milano, neste onsdag. Kampstart er onsdag 15. november klokken 20:00.

Under neste ukes oppgjør i Italia stiller Sportkollektivet og Kvinneidrett.no med fotograf i hallen. Vi kommer med bilder og diverse fra Italia onsdag kveld.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Randaberg Volleyball