Det var treningskamp mellom Haugesund og Stord i storhallen på Karmøy. Foto: Mikal Lindøe, Sportskollektivet

Haugesund slo Stord

Det var duket for treningskamp mellom Haugesund og Stord denne søndagen foran 120 tilskuere i storhallen på Karmøy.

Disse to lagene er denne sesongen å finne i samme avdeling i 2.divisjon. Vertene er et nystartet prosjekt etter at lokale klubber i Haugesund slo seg sammen, mens Stord lenge har imponert mange med talentarbeidet sitt.

Kampen
Det første kvarteret var det jevnt, men etter det tok hjemmelaget over. 1-0 kom ved Natalie Velde etter 26 minutter, mens Solfrid Hetleflåt Bråthen doblet ledelsen til hjemmelaget etter knappe 40 minutter. Dermed kunne de helblå gå til pause med ledelsen 2-0.

Etter hvilen ble det etter rapportene jevnere. Litt spenning ble de i kampen da Linnea Vestbøstad reduserer til 1-2 etter knappe timen. Spenningen vil ikke Haugesund ha så mye av, så minuttet etter øker Solfrid Hetleflåt Bråthen til 3-1. Det blir også sluttresultatet i kampen.