Amalie Haug i aksjon for Oppsal borte mot Romerike Ravens. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Haug: –⁠ Skulle gjerne byttet den bort mot en seier

Det ble tøft for Oppsal da de møtte Romerike Ravens på bortebane. Etter en god start ble det til slutt et timålstap.


– I starten gjør vi det kjempebra. Vi gjør akkurat det vi har tenkt til å gjøre. Vi skulle gi masse trøkk i forsvar, masse taklinger og det fikk vi jo til. Vi slapp bare inn elleve mål i førsteomgang, som er veldig bra. Vi fikk løpt mye og fikk noen kontringer ut av det, sier kantspiller Amalie Haug til Kvinneidrett.no.

For i starten gikk Oppsal opp i 6-1-ledelse, men den krympet mer og mer og til pause ledet plutselig Ravens med 11-10. I andreomggang ble det enda verre.

– Så kommer andreomgang og vi har egentlig bestemt oss for å ikke gjøre noe annerledes, men så er det bare et eller annet som skjer. Vi lar dem løpe på oss, når egentlig vi skal løpe på dem, vi får ikke de taklingene vi skal i forsvar og vi får ingen kontringsmål heller. Det er kjipt, for vi hadde store forventninger før denne kampen her.

Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Kjemper mot nedrykk

Oppsal har dermed en jobb å gjøre fremover for å kunne beholde plassen i Rema 1000-ligaen.

– Vi må nesten bare prøve å ta med oss det som er positivt fra denne kampen her og at i denne kampen fikk vi faktisk til mye taklinger i førsteomgang, så vi vet vi kan. Vi kan løpe, så det handler om å bli mer rutinerte. Det ser ut som vi blir litt vinglete og vi vet ikke hvor vi har hverandre noen ganger, så vi må bare fortsette på trening og vi satser jo på at det skal gå bra.

For enkle skuddbom og tekniske feil offensivt gjorde at Ravens til slutt juble for en solid seier med 29-19.

– Ja, for vi ser at når de kontrer på oss, så er det jo når vi kaster bort ballen. Vi er raske nok hjem alle andre gangene, så det er det å få en avslutning på mål istedenfor å få de der ballene som lander på ni-meteren og som de bare kan løpe oss i senk.

Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Oppsals beste

Haug på sin side fikk etter kampen prisen som Oppsals beste spiller, men den kunne hun tenkt seg å bytte bort i to poeng.

– Jo, det er jo hyggelig det, men skulle gjerne byttet den bort mot en seier, hundre prosent, avlslutter Haug overfor Kvinneidrett.no.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.