Hat-trick fra Midttveit

Torsdag møttes Nest-Sotra - Telavåg hverandre til duell. Ole-Fredrik Midttveit scoret hat-trick i lokalduellen.

Vertene lå på den nedre halvdelen før kampen, mens Telavåg lå på midten med en god form i ryggen. De grønkledde skulle igjen få en tøff kamp. Målmaskinen Ole-Fredrik Midttveit setter kampens første mål etter drøye 20 minutter. Hjemmelaget kommer tilbake like etter ved Thomas Mikal Hornnes, før Eirik Lillehauge Solberg og Ole-Fredrik Midttveit putter hver sin gang for gjestene før pause. Dermed 3-1 ledelse til bortelaget til pause.

Ti minutter ut i andre omgang får hjemmelaget straffe. Rasmus Mikal Eide setter det sikkert og det er spenning igjen. Alexander Eide Spilde og og  Ole-Fredrik Midttveit scorer så for gjestene med 15-20 minutter igjen på klokken. Dermed vinner bortelaget med 5-2.
Seieren flytter Telavåg opp mot opprykksduoen på tabellen, men Nest-Sotra ligger like over streken.  Under finner dere bilder fra kampen.