Olli Harder feirer etter seieren mot Brann, men etter det har det vært lite å juble for Brann-damene denne sesongen. Foto: Nicholas Noreng

Harder ferdig i Brann

Ollie Harder vant the double med Brann i fjor, men nå er treneren enig med Brann om å avslutte arbeidsforholdet.


– Bakgrunnen for dette er svake prestasjoner og manglende utvikling av prestasjonene over tid. Avgjørelsen ble tatt etter lange og gode samtaler med Olli, der klubben og Olli ble enig om å avslutte samarbeidet. Klubben vil understreke at avgjørelsen har vært svært krevende, men det kreves en endring for å forbedre prestasjonene, sier daglig leder i Brann, Christian Kalvenes i en pressemelding.

Knut Slatleim overtar som midlertidig hovedtrener fram til klubben har funnet en ny trener. 

Harder kom til Brann i fjor mai som sportslig leder, og når Alexander Straus ble klar for Bayern Munchen tok han over som hovedtrener. 

Det endte med seriegull og cupgull. Men på vinteren forsvant nesten hele stammen i Brann-laget, og etter en dårlig start på sesongen er det nå over for den 37 år gamle treneren fra New Zealand.

– Jeg er utrolig stolt over det vi har fått til i løpet av det siste året, som toppet seg med serie- og cupgull i fjor. Vi visste da at vi mistet mange viktige spillere, og måtte bygge et nytt lag til årets sesong. Dessverre har vi ikke klart å gjenskape fjorårets prestasjoner så langt i år, selv om vi har jobbet hardt for å klare det. Jeg vil takke spillerne, alle i klubben og supporterne for det jeg har fått være med på i Brann, sier Olli Harder i klubbens pressemelding.

Brann spiller allerede kamp lørdag når de reiser til Oslo for å møte Røa. Brann ligger for øyeblikket på 4.plass, åtte poeng bak serieleder Vålerenga.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.