Hang med i en periode

Det var spennende i en periode da Gimle hadde besøk av Frøya denne tirsdagen.

Det var duket for lokaloppgjør i Gimlehallen mellom Gimle og Frøya. Det ble spilt for knappe 350 tilskuere denne kvelden. Vertene har slitt i starten på sesongen og klubben lå to poeng bak Nidaros Jets på 8.plass. Det er siste plassen som gir sluttspill. Frøya lå på en fin andreplass i serien før dagens kamp.

Gjestene Frøya klarte å henge på i en periode mot Gimle. Den første perioden endte med 23-19 til hjemmelaget. I den andre perioden takket Audun Eskelands mannskap for seg. Laget vant perioden med 33-18. Dermed kunne laget ta pause på stillingen 56-37.
Kontroll
Etter hvilen fortsatte kampen med Gimle dominans. Laget vant den tredje perioden med 25-11. Dermed ledet laget 81-48 før den siste perioden. Den ble av den jevne sorten og lagene fulgte hverandre poengmessig i denne perioden. Frøya vant perioden tilslutt med 20-18. Dermed endte kampen med komfortable 99-68 til Gimle denne kvelden.
Reidar Greve ble mestscorende til hjemmelaget med sine 23 poeng, mens Jean David Mwaka satte 20 poeng for laget fra Melkeplassen. Under kan dere se albumet fra kampen.