Halden Topphåndball til sluttspill

Halden TOpphåndball sikret seg en plass i slutspillet da klubben slo Viking TIF i Haukelandshallen onsdga kveld.

Grunnserien ble ferdigspilt i onsdag kveld. For vertene Vikint TIF har det ikke vært den beste sesongen etter at klubben rykket opp foran årets sesong. Laget har slitt hele veien og klubben har lenge vært klare for nedrykk. For gjestene Halden Topphåndball har sesongen vært klart bedre. Laget sikret seg sluttspillplass med dagens seier.

Kampen var jevnspilt i den første omgangen og Viking TIF ga ikke gjestene noe gratis denne dagen. En kontring med minuttet igjen å spille ga bortelaget ledelsen 15-14 til pause. Da hadde ledelsen deres ikke vært større enn to mål gjennom omgangen. Etter hvilen stakk laget mer og mer i fra i relativ målfattig omgang. Dermed vant gjestene kampen med 26-22.
For hjemmelaget ble Markus Buchardt toppscorer med sine fem mål, mens Mikkel Kristian Madsen satte seks mål for Halden Topphåndball. Viking TIF er allerede klare for nedrykk, mens Halden Topphåndball er klare for sluttspillet med seieren.

Under litt bilder fra kampen. Album kommer.