Jon Obrestad Salte ble kåret til banens beste denne mandagen. Foto: John Vint

Håndball thriller

Bergen Håndball sikret seg seieren tre sekunder før full tid da Runar fra Sandefjord gjestet Framohallen. Det foran over 1000 fremmøtte i Framohallen.

Det ble en sekundthriller da Bergen Håndball stakk av med poengene hjemme mot Runar denne mandagen. Hjemmelaget lå på en 9.plass, to poeng bak den siste sluttspillplassen før dagens kamp, mens Runar lå pent plassert på en 3.plass med sine 21 poeng. Dermed var rammene satt før kampen.

Over 1000 på tribunen
Foran over 1000 tilskuere i Framohallen denne mandagen viste Bergen Håndball seg skikkelig frem. Klubben spilte en meget god førsteomgang. Det var likevel gjestene som åpnet best i en målrik omgang. Lagene hadde fulgt hverandre frem til 5-5 før gjestene dro i fra. Bortelaget opparbeidet seg en tremålsledelse etter knappe 10 minutter. Vertene kom tilbake og halvveis i omgangen stod det 12-12 da Rasmus Hedegaard Thaarup Carlsen scoret.

På stillingen 15-15 dro hjemmelaget i fra. Klubben scoret de neste fire målene og laget kunne etterhvert gå til pause med en 21-18 ledelse.
Runar jager forspranget
Gjestene fra Sandefjord jager ledelsen til vertene og etter knappe fjorten minutter er klubben likt i målprotokollen. Lagene fulgte hverandre tett resten av omgangen. Det så ut som det gikk mot poengdeling da Christoffer Rambo utliknet til 32-32 med 10 sekunder igjen på klokken.

De mørkeblå hadde derimot andre planer. Med kun tre sekunder igjen på klokken får hjemmelaget straffe. Rasmus Hedegaard Thaarup Carlsen er sikker fra 7-meteren og sender hjemmefansen til himmels. Dermed vinner hjemmelaget kampen med 33-32.
For hjemmelaget bli Rasmus Hedegaard Thaarup Carlsen mestscorende med sine syv mål, mens Jon Obrestad Salte får bestemannsprisen. Tobias Michael Rivesjö scorer åtte for bortelaget og stikker også av med bestemannsprisen for klubben.

Under kan dere se litt bilder. Album følger.