Final 4 i Mizunoligaen og finale mellom Randaberg og Koll Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Randaberg leverte til 20 i stil da de tok gullet

Det var liten tvil i finalen da Randaberg til tider dominerte hjemme mot Koll. Dermed vant de Mizunoligaen for andre år på rad og ble historiske som første vinner av Final 4-konseptet. Se reaksjoner og de første jubelbildene.


Randaberg tok tidlig kommandoen da Maria Halsne Dahl smashet inn poeng etter poeng, men Koll kom tilbake og lagene fulgte hverandre til 12-12 i det første settet. Men derfra og ut handlet alt om Randaberg. De dro ifra og vant til slutt det første settet med 25-16.

Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

I andre sett startet igjen Randaberg best og skaffet seg en ett-to poengs luke. Den luka klarte aldri Koll å innhente og Randaberg tok sett to med 25-20.

I det tredje settet var det dog Koll som startet best og ledet tidlig med tre, men Randaberg hadde bestemt seg i dag. De hentet inn forspranget og seilet rett forbi. Til slutt ble det 25-16 til Randaberg i det tredje settet.

Dermed kunne Randaberg juble for gull i Mizunoligaen 23/24 etter kanskje sesongens beste enkeltkamp av et lag. De ble samtidig første vinner av Final4-konseptet. Det foran en nærmest fullsatt Randaberghallen.

Se bildegalleri nederst under videointervjuene:

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.