Kristina Herfindal Grøndal tok gull med Sandviken i 2021 Foto: Andreas Kristoffer Berge

Grøndal takker for seg

Kristina Herfindal Grøndal gir seg i Sandviken og blir ikke med over til SK Brann. Det melder klubben i en pressemelding.


Kristina Herfindal Grøndal har vært en av våre mest lojale spillere og har spilt 80 kamper i de syv sesongene hun har vært her. Hun spilte cupfinalen i 2018, og hadde også fem kamper i 2021, og ble dermed seriemester. I høstsesongen spilte hun for Klepp.

Dette sier Kristina om tiden i Sandviken:
- Jeg er veldig takknemlig for å ha fått tilbringe hele 7 sesonger i Sandvikendrakten.  De siste tre årene har vært preget av en del skader, og jeg føler nå at det viktigste for min utvikling er å få mer kontinuerlig spilletid igjen. Derfor har jeg i samtale med klubben blitt enig om at et klubbskifte kan være et riktig steg i denne omgang. Sandviken vil alltid være en klubb som ligger mitt hjerte nært, og jeg håper våre veier krysses igjen på et tidspunkt. Ønsker dere masse lykke til i SK Brann kvinner.

Hvor veien går videre er enda ikke avklart. 
Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.