Foto: John Vint

Grekerne ble for sterke for Viking TIF

Det greske laget Panathinaikos ble for sterke for Viking TIF Volleyball i dagens europacupkamp i Åsane Arena.


Viking TIF Volleyball hadde invitert til kamp i europacupen denne torsdagen da greske Panathinaikos kom på besøk til Åsane Arena. Det helprofesjonelle laget fra Hellas ble noen nummer for store for vertene.

Gjestene tok styringen
Panathinaikos tok styringen på kampen og laget vant det første settet med 25-20. Gjestene fra sør-Europa gjorde livet vanskeligere for hjemmelaget i den andre settet. De grønne og hvite vant 25-17 i det andre settet.


Foto: John Vint
Fans fra Panathinaikos hadde funnet veien til Åsane Arena denne torsdagen.

Vertene yppet seg
I det tredje settet yppet vertene seg litt og starten på det tredje settet var det Viking TIF som styrte. Klubben ledet hele 11-4 før gjestene våknet. Sakte, men sikkert spiste gjestene seg inn i settet og laget kom tilbake til 15-15. Viking fikk en liten luke til med to poeng, men fra 19-19 og ut var det bortelaget som styrte kampen. Gjestene vinner kampen med 25-23. 

Foto: John Vint
Scott Olsens har dermed en meget tøff oppgave foran seg før returkampen i Hellas den 14.desember. Under finner dere litt bilder fra kampen. Album kommer.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.