Det var god stemning etter kampen mellom lagene og de stilte opp til felles lagbilde denne lørdagen. Foto: Mikal Lindøe

God stemning i Åkrahallen

Det var god stemning i Åkrahallen da vertene Åkra hadde besøk av Nærbø 2 i 4.divisjon avdeling 2 damer i region Sørvest.

Kampen mellom lagene ble aldri spennende. Til det var vertene alt for suverene, men det hadde en forklaring. Nærbø 2 slet med å stille lag denne dagen etter at laget hadde slitt med sykdom og skader. Dermed kom laget kun med seks spillere til kampen borte mot Åkra.

At gjestene kom med få spillere ga hjemmelaget en stor fordel og de helblå styrte kampen fra start til slutt. Til pause ledet hjemmelaget med 20-10. I den andre omgangen ble det mye det samme. Dermed endte det hele med 40-21 til Åkra.
Seieren flytter Åkra opp på 8 poeng, noe som gir en 6.plass i avdelingen, mens Nærbø 2 er nummer to med sine 13 poeng. Josefine Sivertsen ble toppscorer for vertene med sine 7 mål, mens Siri Skånvik Bjorland ble kampens toppscorer med sine åtte fulltreffere.