Foto: Trond Gausemel, Sportskollektivet.no

Gneist seier

Det ble seier til hjemmelaget Gneist da gjestene Reistad kom på besøk til Sandsli.


Topplaget Gneist hadde besøk av Reistad denne lørdagen. Hjemmelaget topper 2.divisjon avdeling 2 foran Åsane, mens Reistad ligger på den nedre halvdelen denne sesongen. I dag møttes de i Sandslihallen.

Det er jevnt i den første omgangen. Lagene bytter litt på å lede i den første delen av kampen. Halvveis i omgangen står det 7-7 mellom lagene. På stillingen 8-8 stikker Gneist i fra. Gneist scorer de neste seks målene og får en luke. Dermed får laget med seg en luke på 16-11 til pause.
Foto: Trond Gausemel, Sportskollektivet.no
I den andre omgangen sliter Reistad å komme seg forbi Gneist målvakt Maylee Xu. Utover i omgangen øker hjemmelaget og halvveis leder klubben med ti mål. Det samme bildet fortsetter kampen ut og hjemmelaget vinner kampen med 35-20. Gneist er dermed fortsatt på topp i denne avdelingen.
Foto: Trond Gausemel, Sportskollektivet.no
Silje Moberg Hjørnevik ble mestscorende for hjemmelaget med sine syv mål, mens Solveig Husemoen Rese satte fem mål for bortelaget. Under noen bilder fra kampen.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.