Gneist på besøk hos Sandviken

Sandviken hadde denne lørdagen besøk av Gneist til den andre runden i NM-kvalifiseringen.

Det var 3.divisjon mot 4.divisjon denne lørdagen på Stemmemyren da Sandviken tok i mot Gneist. Hjemmelaget kom seg videre fra forrige runde etter en 1-0 seier borte mot Loddefjord, mens Gneist snek seg videre med en sen overtidsscoring og 5-4 borte mot Osterøy.

Gjestene sjokkerte Sandviken ved å ta ledelsen etter bare 12 minutter. Det etter at vertene hadde startet kampen med å sette press på laget fra Liland. Dermed måtte Sandviken fremover for å jage en utlikning. Sandviken klarer aldri å få utlikningen sin, så dermed leder Gneist 1-0 til pause.

I den andre omgangen er kampbildet som forventet. Sandviken må presse på for å utlikne, men klubben klarer ikke å true Gneist nok. Det er derimot Gneist som igjen finner nettmasken. Etter en god time, så scorer Stian Århus. Dermed 2-0 til laget fra Liland. Etter det er det ikke så mye igjen av troen hos Sandviken. Gneist vinner oppgjøret 2-0 og er klare for den første ordinære runden.