Fra dagens oppgjøre mellom Gneist - Loddefjord Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Gneist mot Loddefjord

Det var tidligkamp i Vestlandshallen denne søndagen da Gneist tok i mot Loddefjord til treningskamp. Sjekk bilder, intervjuer og mer her.

Det  var duket for treningskamp denne formiddagen mellom Gneist og Loddefjord. Begge lagene er å finne i 4.divisjon denne sesongen, men klubbene er i forskjellige avdelinger.

Loddefjord startet kampen best og hadde de fleste mulighetene i starten på kampen. Etter 30 minutter får laget scoringen sin. Thomas Minde er målscorer. Gneist har muligheten til å utlikne like etter, men klubben klarer ikke utnytte den muligheten.

Knappe ti minutter senere dobler laget fra Alvøen ledelsen. Mathias Johnsen setter den for laget fra Alvøen. Loddefjord tror dermed ta med seg 2-0 inn til pause, men helt på tampen av omgangen reduserer Gneist etter corner. Sebastian Aase med den scoringen. Dermed 2-1 til Loddefjord til hvilen.

2.omgang
 I den andre omgangen er Gneist bedre med og klubben står høyere og presser Loddefjord. Etter 68 minutter kommer 2-2 målet. Igjen var det Sebastian Aase som scoret. Begge lag har sine sjanser utover i omgangen, men det blir for upresist den siste tredjedelen av kampen.

Dermed ender oppgjøret med 2-2.

Hør hva Gneist sin nysignering Sondre Konglevoll hadde å si etter kampen.