Gneist med overtaket i opprykkskampen

Gneist tok en meget viktig seier da klubben slo til med 3-1 hjemme mot Åsane 2 denne lørdagen. Det var en tett og spennende kamp på Liland.

Det er en spennende innspurt i den lokale 4.divisjonen avdeling 2. Hjemmelaget Gneist toppet tabellen to poeng foran Voss da kampene trillet i gang rundt om i kretsen. Åsane 2 lå på en fjerdeplass før dagens kamp.

Gneist startet kampen best og hadde de beste mulighetene i en sjansefattig åpning. 1-0 kom derimot ved Stian Århus etter 25 minutter.  Gjestene slet litt med passningsspillet før pause og klubben klarte ikke å skape de helt store sjansene foran Gneist sitt mål. Dermed gikk vertene fra Liland til pause med 1-0 etter de første 45 minutter i en sjansefattig omgang.

Etter hvilen er ikke omgangen mer enn to minuuter gammel før Gneist dobler. Martin Müller utnytter en feil bak hos gjestene og dobler for laget fra Liland. Gneist har grei kontroll og har en kjempesjanse til å avgjøre kampen. Den brenner laget og med 13 minutter igjen av ordinær tid reduserer Sindre Dyrstad for gjestene. Dermed 2-1. Gjestene får ikke smake lenge på den karamellen. Kun minuttet senere setter Sebastian Aase inn 3-1 til hjemmelaget.

Det tenner til på slutten av kampen og dommeren får et travelt siste kvarter i kampen med knuffing og småkrangling. Vertene Gneist klarer derimot å hente seieren i land. Klubben slå Åsane 2 med 3-1 i en tett og tøff kamp på Liland. Neste oppgave for Gneist er borte mot Os 2, mens opprykksrivalen Voss har borte mot Osterøy som sin neste kamp. Under finner dere et album fra kampen.