Gneist hadde besøk av Tertnes

Håndballdamene til Gneist hadde denne onsdagen besøk av Tertnes Håndball i duell i den tredje NM runden. Gjestene ble noen klasser for store for damene fra Fana bydel.

Damene til Gneist hadde topplaget Tertnes på besøk i Sandslihallen denne onsdagen. Hjemmelaget som spiller noen divisjoner under hadde dermed en tøff oppgave foran seg. Vertene hang med i noen minutter før Tertnes takket for seg. Etter at Nathalie Rabenorolahy utliknet til 3-3, så takket gjestene i blått for seg. Laget gikk fra 3-3 til 3-8 på fem minutter. Til pause stod det 9-20 da Eva Erdal Moen satte inn sin scoring like før pausesignalet lød.

I den andre omgangen gjentok mye det samme seg. Vertene var med de første minuttene, før Tertnes setter inn det ekstra giret og dermed er Gneist kjørt av lasset. Fanny Skindlo avslutter målshowet i denne kampen. Det gir Tertnes seieren 46-22. Dermed vinner gjestene ganske så klart.

For Gneist var Leah Osa  den store spilleren med sine 7 scoringer, mens Henrikke Hauge Kjølholdt scoret hele 9 ganger for Tertnes. Under kan dere se litt bilder fra kampen. Album kommer torsdag.