Gjestene seiret i Åkrahallen

Det ble seier til samarbeidslaget Nord/Rival/Falkeid/Stegaberg/Skjold/Avaldsnes mot Åkra denne lørdagen i denne lokalduellen.

Gjestene vil vi fremover kalle Rival for å forenkle det lange navnet på laget. Selv om gjestene stakk av med alle poengene til slutt, så ga Åkra damene bortelaget kamp, spesielt i den 1.omgangen.

Vertene gikk fra 4-4 til 8-4 halvveis ut i den første omgangen og selv om gjestene skjerpet seg litt på slutten av omgangen, så tok hjemmelaget med seg 10-9 inn til pause etter en scoring av Astrid Haugen Grindhaug.
I den andre omgangen følger lagene hverandre de første ti minuttene, så begynner de rødkledde gjestene å dra i fra. Bortelaget er sikrere i ankomsten å setter sine sjanser, mens Åkra ikke har den samme roen i de avgjørende øyeblikkene. Dermed øker gjestene til seks mål til slutt og vinner 24-18 da Tine Eielsen setter inn kampens siste mål.
Det var bra med folk på tribunen denne lørdagen mellom disse to rivalene.

For Åkra satte trioen Theresa Lataza, Serine Einarsen  og Josefine Sivertsen inn fire mål hver, mens Tine Eielsen satte syv mål for Rival. Under kan dere se litt bilder fra kampen. Vi kommer med et større album i morgen.