Gir seg etter 10 år

Fana Håndball sin trener takker for seg i klubben etter 10 år med laget. I hans periode har Fana klatret fra det lokale til å bli en klubb som matcher seg mot de beste i Norge.

Trener Lyssand ble naturlig takket av for innsatsen sin i klubben denne dagen foran de litt over 500 som hadde møtt frem til dagens kamp mot Larvik. Vertene sikret seg fornyet kontrakt forrige runde, mens Larvik er en klubb som skal spille sluttspill.

Den første omgangen var jevn mellom lagene. Bortelaget gikk til pause med en knapp 14-13 ledelse. I den andre omgangen var det derimot takk og farvel fra laget fra sør. De vant 2.omgang med 21-14. Dermed ble det etterhvert klare 35-27 til gjestene denne søndagen.
Maja Furu Sæteren  satte forrige helg scoringsrekord i håndballen med 222 scoringer. Den gamle rekorden fra 2010/11 sesongen ble da slått. I dag scoret hun like godt 12 mål til og ble kampens desiderte toppscorer. Lina Waage Mossestad ble mestscorende for hjemmelaget med sine seks mål.

Se litt bilder fra kampen. Album kommer.