Foto: Brage Æsøy Titlestad, Sportskollektivet

Gimle videre i sluttspillet

Gimle tok seg videre i sluttspillet da klubben slo til med en klar seier mot Fyllingen.


De to bergenslagene møttes til duell igjen i Fyllingsdalen denne onsdagen. Gimle vant søndagens kamp med 85-66, så klubben ville ta seg videre og unngå en tredje kamp med seier denne onsdagen. Fyllingen måtte vinne denne dagen for å tvinge frem en tredje kamp. 

Det ble en tett og jevn start på duellen mellom disse to lagene. Til den første pausen stod det 24-24. Den andre perioden fortsetter å være jevn og lagene veksler mellom å lede kampen. På slutten får gjestene en liten to poengs ledelse som de beholder hele kampen inn. Dermed leder Gimle 46-44 ved halvtid. 

Foto: Brage Æsøy Titlestad, Sportskollektivet
Etter hvilen klarer Gimle å øke forspranget. Halvveis ut i den tredje perioden har laget økt ledelsen til 59-53 og klubben fra Gimlehallen har fått en luke på seks poeng. Fyllingen klarer å krige seg opp i ryggen igjen. Magne Fivelstad ordner 59-61 og vertene er bare to poeng bak med knappe tre minutter igjen å spille av perioden. Med litt over to minutter igjen setter Nikola Vasojevic inn 62-63 og vertene er kun poenget bak. Da skrur gjestene opp måltempoet og klarer å øke til 73-65 når tredje periode er over. 

I den siste perioden er vertene i gang igjen med å innhente gjestene. Laget får 72-75 ved Jordon Harris. Etter dette bommer begge lag litt, før Gimle stikker i fra. Gjestene er oppe i 82-72 da Bryan Coleman scorer rundt halvveis i perioden. Vertene gir ikke opp og med under tre minutter igjen av kampen, så setter Magne Fivelstad inn 83-85. Dermed er vertene igjen kun to poeng bak Gimle. Da takker gjestene for seg og øker til sluttresultatet 103-87 ved kampens slutt.

Foto: Brage Æsøy Titlestad, Sportskollektivet
Dermed er Gimle videre til semifinalen i sluttspillet. Se litt bilder fra kampen under.  

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.