Foto: Brage Æsøy Titlestad, Sportskollektivet

Gimle tok første stikk

Sluttspillet i Basket-serien for menn er i gang. I dag møttes Gimle byrivalen Fyllingen. Vertene tok første stikk. Les mer om kampen og se litt bilder her.


Det var duket for et lokalderby i denne sluttspillkampen. Hjemmelaget Gimle hadde litt sviktende form på slutten av grunnserien. Det skyldtes skader og sykdom på laget. Til denne kampen var de fleste tilbake for klubben til Audun Eskeland.

Den første perioden var en jevn affære hvor lagene fulgte hverandre tett foran et fullsatt idrettshall. Gjestene var hakket hvassere og ledet 22-20 etter åpningsperioden. Fyllingen starter den andre perioden bra også. Laget har 27-20 og 30-22 en periode. Gimle kommer voldsomt på slutten og da perioden blåses av, så leder hjemmelaget 45-40. 
Foto: Brage Æsøy Titlestad, Sportskollektivet

I den tredje perioden begynner Gimle å dra i fra. Laget har har en ledelse på 9 poeng når perioden er over med 64-55. I den siste perioden sier hjemmelaget takk for følget og vinner perioden med 21-11. Dermed vinner hjemmelaget 85-66 i den første sluttspillkampen. 

For vertene Milovan Savic (25), Mikkel Bedason Kolstad (22) og Lars Espe (13), mens Maurice Jones (19) og Atle Bouna Black Ndiaye (13) scoret mest for gjestene. Lagene møtes allerede igjen onsdag til andre kamp.  
Foto: Brage Æsøy Titlestad, Sportskollektivet

Under ser dere et mini-album fra kampen

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Gimle Fyllingen