Gimle tilbake på vinnersporet

Gimle var tilbake på vinnersporet da klubben slo Fyllingen Basket i kveldens duell i Dalen.

Hjemmelaget kom til dnene kampen med seier mot lokalrivalen Frøya i den siste kampen sin. Gimle på sin side måtte derimot se seg slått hjemme av serielederen Kongsberg Miners. Dermed var rammen satt foran dette lokaloppgjøret.

Gjestene best i gang
Selv om vertene tok ledelsen 2-0 ved  Milos Macura, så var det gjestene som kom best i gang i enne kampen. Etter knappe tre minutter hadde Dante Thompson  satt inn 6-2 til gjestene. Den marginen står seg utover i perioden og halvveis leder Gimle med 12-8. På tampen av perioden satte Christian Mikkelsen Skagen inn 17-23. Dermed leder Gimle med seks poen.

Den andre perioden fortsetter i samme spor som den første. Hjemmelaget sliter med å komme så mye nærmere og gjestene gjør ledelsen større. Etter knappe seks minutter setter Jørgen Odfjell inn 32-24 til gjestene. Samme Odfjell setter inn periodens siste poeng da han øker til 39-28. Dermed en klar ledelse til Gimle til pause.

Kampen avgjøres
I den tredje perioden kollapser vertene litt og Gimle avgjør kampen. Halvveis i omgangen setter Mikkel Bedason Kolstad inn 51-35, mens samme Kolstad øker til 59-35 etter knappe åtte minutter. Fyllingens sin Fiifi Aido setter periodens siste poeng, noe som betyr at Gimle går til ledelse med 63-40.

I den siste perioden følger lagene hverandre jevnt og det blir en målrik periode. Hjemmelaget kan ta med seg at de vant den perioden med 31-29. Dermed vinner Gimle kampen med 92-71. Det betyr at Gimle er to poeng nærmere serielederen Kongsberg Miners, mens Fyllingen fortsatt ligger pent plassert på en tredjeplass.

For hjemmelaget var det Devin Gilligan som var den store poengkongen med sine 29 poeng, mens Jørgen Odfjell ble mestscorende i kampen med imponerende 32 poeng. Album kommer.