Gimle slo Asker Aliens

Gimle var serieleder før denne kampen mot Asker Aliens. Gjestene kom til kampen uten poeng.

Vertene var klare favoritter foran dette oppgjøret. Laget fra Bergen slo til med en målrik seier mot Nidaros Jets borte i den forrige kampen. Gjestene røk mot Frøya i Bergen lørdag. Da med sifrene 74-66.

Asker Aliens gir Gimle kamp
Hjemmelaget tar kommandoen fra start i denne kampen. Laget opparbeider seg kjapt en tre poeng ledelse. Da vi er halvveis i perioden står det derimot 11-11. Derfra girer vertene opp. Reidar Greve setter tre poeng etter syv minutter og hjemmelaget har økt til 21-15. Da perioden er over leder hjemmelaget 26-20.

Gjestene fra Asker kommer tilbake i den andre perioden. Laget scorer de første 10 poengene i omgangen og laget leder dermed 30-26 etter drøye to minutter ut i omgangen. Gimle får sine første poeng i perioden når Sondre Jacobsen setter to poeng etter tre minutter. Det vil seg ikke for vertene i denne perioden og gjestene øker til 38-30 etter drøye syv minutter. På sluttern henter vertene seg noe inn, men Asker Aliens går til pause med 41-40.

Gimle stikker i fra
Vertene har ikke tenkt å la Asker Aliens få komme så mye nærmere. I den tredje perioden tar klubben over og poengene begynner å rulle inn hos hjemmelaget.Rundt halvveis har laget snudd til 57-53, før de går til pause med 73-58.

I den siste perioden vinner gjestene perioden med 19-18, men Gimle har full kotroll på kampen og kontrollerer inn en grei 91-77 seier.

For hjemmelaget var Reidar Greve (25) og Espen Fjærdestad (23) de to mestscorende for hjemmelaget, mens Joshua Hart ble kampens mestscorende med sine 38 poeng.

Seieren flytter Gimle to poeng foran Kongsberg på tabelltoppen, men laget har spilt to kamper mer enn Miners. Asker Aliens forblir sist uten poeng så langt denne sesongen. Under litt bilder, mens album er på vei.