Fyllingens Frida Aasekjær Wilkensen jubler for Malene Langeland Nord sin avgjørende scoring søndag. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Fyllingen vant thrilleren i Nordstrand Arena

Lagene fulgte hverandre tett da Nordstrand tok imot Fyllingen i 1.divisjon søndag. Til slutt var det bergenserne som kunne juble etter en meget spennende håndballkamp. Se stort bildegalleri.

Lagene fulgte hverandre tett fra start og først mot slutten av den første omgangen skulle det bli et lite skille.

Etter 25 minutters spill fikk nemlig en ledelse på tre mål da Mari Nilsen Solberg satt inn en kontring. Fyllingen knappet innpå ledelsen inn mot pause og Nordstrand hadde en 20-18-ledelse halvveis.

Nordstrands Emilie Hattestad scorer her ett av sine fem mål. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Etter hvilen holdt Nordstrand ledelsen sin med to og tre mål de første ti minuttene, men så kom gjestene fra Bergen ajour igjen. 24-24 etter 40:46.

De neste ti minuttene gikk Nordstrand igjen opp i en tremålsledelse, men igjen ga ikke Fyllingen seg. Martine Espetvedt Eggen satt inn 28-28 og Nordstrand tok time out. Det var et smart valg, for igjen klarte vertene å sikre seg en ledelse. Ledelsen varte helt frem til Marie Mjøs utlignet til 32-32 på et straffekast 58:09 ut i kampen.

Marie Mjøs ble kåret til Fyllingens beste etter hele elleve scoringer. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Nordstrand missbrukte sitt angrep og Fyllingens sisteskanse Ida Drønen vartet opp med en nydelig redning på skuddet til Julie Kristine Hattestad. Fyllingen tok en time out like etter og med under minuttet igjen.

Nok en god time out, for Malene Langeland Nord sørget for 32-33 på en skudd fra venstrekanten. Med 20 sekunder igjen fikk så vertene et straffekast som Kaisa Waagan Kruse måtte sette, men Fyllingens målvakt var i det umulige hjørnet på straffekastene. Med sin tredje redning på fire straffekast sikret dermed Fyllingen seg to poeng etter 32-33 i Nordstrand Arena.

Marie Mjøs ble kåret til Fyllingens beste spiller etter elleve mål på 13 forsøk, mens Nora Benjaminsen Lilleng ble Nordstrands beste med sine seks scoringer.

Fyllingen jubler for seier. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet