Fyllingen vant lokaloppgjøret

Det ble tett og jevnt da Fyllingen slo lokalrivalen Frøya i dagens kamp i BLNO.

Det var klart for en skikkelig lokalderby i Bergen mellom naboene Fyllingen og Frøya. Hjemmelaget har startet sesongen bra og klubben lå på en tredjeplass med 14 poeng før dette møtet, mens Frøya har skuffet litt i forhold til den gode sesongen laget hadde i fjor.

Jevnt fra start
Kampen startet jevnt mellom lagene. Hjemmetok føringen og laget ledet 8-3 etter knappe to minutter av den første perioden. Halvveis hadde denne ledelsen økt til 18-9. Da skjønte Frøya at de måtte melde seg på og da perioden var over stod det 26-26 mellom rivalene.

Den andre perioden startet jevnt og fem minutter ut i perioden stod det 34-34. Da tok Frøya ledelsen for første gang i kampen. Laget klarte likevel ikke å få en større ledelse enn fire poeng. Etter dette tok de helblå over og hjemmelaget kunne gå til pause med 45-41 ledelse.

Frøya slår tilbake
Frøya hadde derimot ikke tenkt at gjestene skulle få hente dette hjem. Laget i gult var derimot litt slapp de første minuttene og hjemmelaget økte ledelsen. Etter en timeout kom Frøya tilbake. Med litt over ett minutt igjen av perioden stod det 59-59 mellom lagene. Da perioden er over, så leder Frøya med to poeng på vertene, 63-61.

Hjemmelaget er tilbake i kampen og ledelsen i begynnelsen av den siste perioden. Etter fem minutter leder hjemmelaget 75-69 etter at Devin Gilligan. Gjestene har likevel ikke gitt opp og med litt over to minutter igjen setter John Knight III inn 79-79. Derfra og ut handler det hele om Fyllingen. Hjemmelaget tar ledelsen og øker hele veien mot sluttsignalet. Fyllingen vinner kampen med 90-84.

32 poeng
Nikolas Kvåle Skouen var den ubestritte målkongen hos vertene denne ondagen. Han nettet 32 poeng, mens  John Knight III nettet det samme for gjestene. Under kan dere se litt bilder fra kampen. Album kommer torsdag formiddag.